Telia Touchpoint

Om Telia Touchpoint

Telia Touchpoint är en mobilväxel som kan användas i läsplatta, mobil, dator eller telefon. Med hjälp av en mobilväxel kan du ge kunder ett professionellt och snabbt bemötande. Om en operatör är upptagen kan operatören lotsa samtalet vidare utan att kunden behöver vänta. Touchpoint är en prisvärd och flexibel molntjänst.

Det är en enkel och snabb process att komma igång med systemet. Telia Touchpoint kommer med ett flertal standardval och utan bindningstid. De funktioner som är inkluderade är bland annat kö- och välkomstmeddelande. Kunderna kan slussas till en svarsgrupp som sedan dirigerar kunden till rätt person. Som administratör har du tillgång till alla användarinställningar.

Dessa är tillgängliga i applikationen för Telia Touchpoint. Inom Sverige är samtliga samtal mellan användare kostnadsfria. Med Touchpoint är det lätt att flytta över ett samtal till en kollega om du själv inte kan ta samtalet. Röstbrevlåda samt nummerpresentation ingår, precis som när det gäller de flesta former av telefoni.

Kö- och välkomstmeddelande med svarsgrupp som gratis tillägg.

  • Inställningar för användarfunktioner direkt i applikationen för Telia Touchpoint.
  • Fria samtal inom företaget och kostnadsfria samtal inom Sverige.
  • Flytta enkelt över samtal till annan operatör.
  • Röstbrevlåda med avisering via SMS vid nytt meddelande.
  • Nummerpresentation, när du ringer kan du välja vilket nummer som ska synas.
  • Telia ansvar för molntjänsten och dess support och drift.

Tilläggstjänster som ger ditt företag nya möjligheter

Utöver de standardtjänster som Touchpoint erbjuder går det att köpa till ytterligare tjänster. Dessa ger ditt företag bättre möjligheter att skräddarsy utbudet mot den valda kundgruppen. För att kunna ta samtal så snabbt som möjligt kan fler svarsgrupper adderas till utbudet. Det gör att operatörer kan hjälpas åt att svara.

För att kunna följa upp resultat och ge möjlighet till förbättring finns tjänsten ”Samtalsstatistik Bas”. Denna ger administratören möjlighet att se samtalsstatistik för användare och svarsgrupper. För att optimera och ge kunden bästa möjliga service kan menystyrning adderas som tilläggsservice. Kunden styr då själv samtalet via en talsvarsmeny som leder till rätt kontakt.

Företagsmiljön är numera alltmer på distans med anställda arbetande på olika platser. Att enkelt kunna komma i kontakt med samtliga anställda är av stor vikt. Telefonmöten direkt i Touchpoint applikationen är enkelt och underlättar kommunikationen internt. Det här tillvalet ger samtliga anställda möjligheten att enkelt sätta upp möten.

Bra val för stora och små företag

Att använda sig av en växel är inte endast för större företag utan även för småföretagare. Istället för att ha ett mobilsvar kan kunder få ett gott bemötande med svarsgrupp och talsvarsmeny via en växel. Arbetar du ensam ger talsvarsmeny dig enkelt den informationen som är relevant.

Vid uppringning går det fort att få fram ett underlag och skapar förutsättningar för att ge en bra service. Att ha en växel kan även ge kunden en trygghetskänsla då det kan kännas osäkert att arbeta med mindre eller nya företag som inte har en växellösning.

Molnbaserade växlar har idag ett förmånligare pris än tidigare. Möjligheterna till att specialanpassa tjänsten till dina behov är stora. Touchpoint ger ditt företag möjligheten att ha en rörlig verksamhet, arbete på distans är numera inte ett problem då växeln är styrd till din eller dina anställdas mobiltelefoner och inte en fysisk plats.

Glossary